بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، یک مقام بلندپایه در دولت کره جنوبی اظهار داشت که به احتمال زیاد حکومت ایران عامل اصلی حمله به کشتی تجاری این کشور در حوالی تنگه هرمز است. وی روز پنج‌شنبه ۲۴ اردیبهشت خاطرنشان کرد که سئول مشغول واکاوی داده‌هایی است که ایالات متحده در خصوص حادثه ۴ مه برای کشتی «نامو»، متعلق به کمپانی اچ‌ام‌ام، در اختیار آن‌ها قرار داده است.

در پی این واقعه، کشتی مذکور طعمه حریق شد و به قسمت‌های زیرین بدنه آن آسیب رسید. این مقام رسمی تاکید کرد که پس از اتمام بازرسی‌ها و ارائه مستندات، انتظار می‌رود طرف ایرانی واکنش مقتضی نشان دهد.

تیم‌های کارشناسی از سوی سئول به دبی فرستاده شده‌اند تا در محلی که کشتی نامو برای بازسازی متوقف شده، بررسی‌های فنی و دقیق‌تری روی خسارات انجام دهند. در همین حال، وزارت امور خارجه کره جنوبی توضیح داد که این موضع‌گیری‌ها با این پیش‌فرض است که نقش ایران در تحقیقات اثبات شود و پس از نهایی شدن نتایج، گام‌های مقتضی برداشته خواهد شد.

تهران پیش از این هرگونه دخالت در این حادثه را که منجر به برخورد شدید با بدنه کشتی شده بود، تکذیب کرده است. در همین رابطه، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، مدعی شده بود که ایران به سمت این شناور شلیک کرده و از سئول تقاضا کرد تا به ائتلاف دریایی تحت رهبری واشینگتن برای حفظ امنیت در این منطقه ملحق شود.