دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، روز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت در مطلبی در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال اعلام کرد که حکومت ایران به مدت ۴۷ سال ایالات متحده و جامعه جهانی را «به بازی گرفته» و معطل کرده است. او همچنین مدعی شد که این رژیم اخیراً ۴۲ هزار نفر از شهروندان بی‌گناه خود را به قتل رسانده است.

ترامپ با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در طول این ۴۷ سال تنها به «تعلل» متوسل شده، اظهار داشت که این حکومت در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما به ثروتی بادآورده دست یافت. به گفته او، اوباما نه تنها رفتاری عالی با آن‌ها داشت، بلکه با نادیده گرفتن اسرائیل و سایر متحدان، عملاً در کنار تهران ایستاد و فرصتی دوباره و قدرتمند برای بقای این رژیم فراهم کرد.

وی در ادامه افزود که صدها میلیارد دلار به همراه ۱.۷ میلیارد دلار پول نقد به صورت اسکناس با هواپیما به تهران ارسال شد. ترامپ مدعی شد که این مبالغ عظیم باعث تخلیه بانک‌های واشنگتن، ویرجینیا و مریلند شد و مقامات ایرانی که پیش از آن هرگز چنین ثروتی را ندیده بودند، از حجم پول‌های نقدی که در چمدان‌ها و کیف‌ها به آن‌ها تحویل داده شد، شگفت‌زده شدند.

رئیس‌جمهوری آمریکا ضمن انتقاد شدید از جو بایدن و بدتر دانستن او از اوباما، گفت که حکومت ایران در این ۴۷ سال با استفاده از بمب‌های کنار جاده‌ای باعث مرگ آمریکایی‌ها شده، اعتراضات داخلی را سرکوب کرده و اخیراً ۴۲ هزار معترض غیرمسلح را قتل‌عام کرده است. او تأکید کرد که این رژیم دیگر نمی‌تواند به ایالات متحده که اکنون بار دیگر به عظمت رسیده، بخندد.

ترامپ همچنین در مصاحبه‌ای که روز یکشنبه منتشر شد، خاطرنشان کرد که حتی شکست نظامی جمهوری اسلامی نیز لزوماً به معنای پایان قطعی عملیات رزمی ایالات متحده علیه این رژیم نخواهد بود.