خبرهای ضد و نقیض از تعلیق روابط تجاری امارات با ایران

خبرهای ضد و نقیض از تعلیق روابط تجاری امارات با ایران رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات روز پنج‌شنبه، ۲۲ خرداد، به تعلیق درآمدن تجارت امارات متحده عربی با ایران را «قاطعانه» تکذیب کرد. این در حالی است که در روزهای اخیر مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی ایران از توقف تجارت شناورهای محلی ایران با بنادر امارات خبر داده بود و روزنامه «جام جم» نیز در گزارشی نوشته بود که امارات تجارت خود را با ایران به حالت تعلیق درآورده است. فرشید فرزانگان، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات، در صفحه توئیتر خود نوشت: «امارات به کلیه کشتی‌هایی که به کشور وارد می‌شوند اعلام کرده موظفند گواهی سلامت خود را ۷۲ ساعت قبل از رسیدن ارائه دهند. این اقدام پیشگیرانه جهت کنترل شیوع ویروس کرونا تشدید شده و عملیات قطع یا انفصال تجارت ایران و امارات که بعضی خبرگزاری‌ها درج کرده‌اند، صحت ندارد.» یک روز پیش از این، روزنامه جام جم در گزارشی نوشته بود که «دبی تجارت خود را با کشورهای دیگر آغاز کرده، اما تجارت خود با ایران را به حالت تعلیق درآورده است.» این روزنامه ادامه داده بود: «بسیاری از فعالان اقتصاد..

خبرهای ضد و نقیض از تعلیق روابط تجاری امارات با ایران

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات روز پنج‌شنبه، ۲۲ خرداد، به تعلیق درآمدن تجارت امارات متحده عربی با ایران را «قاطعانه» تکذیب کرد.

این در حالی است که در روزهای اخیر مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی ایران از توقف تجارت شناورهای محلی ایران با بنادر امارات خبر داده بود و روزنامه «جام جم» نیز در گزارشی نوشته بود که امارات تجارت خود را با ایران به حالت تعلیق درآورده است.

فرشید فرزانگان، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات، در صفحه توئیتر خود نوشت: «امارات به کلیه کشتی‌هایی که به کشور وارد می‌شوند اعلام کرده موظفند گواهی سلامت خود را ۷۲ ساعت قبل از رسیدن ارائه دهند. این اقدام پیشگیرانه جهت کنترل شیوع ویروس کرونا تشدید شده و عملیات قطع یا انفصال تجارت ایران و امارات که بعضی خبرگزاری‌ها درج کرده‌اند، صحت ندارد.»

یک روز پیش از این، روزنامه جام جم در گزارشی نوشته بود که «دبی تجارت خود را با کشورهای دیگر آغاز کرده، اما تجارت خود با ایران را به حالت تعلیق درآورده است.»

این روزنامه ادامه داده بود: «بسیاری از فعالان اقتصادی که تا چندی پیش کالاهایشان از کشورهای دیگر وارد دبی و سپس وارد ایران می‌شد چند ماهی است نتوانسته‌اند به این شهر سفر کنند و کالاهایی که در آنجا قرار دارند را به کشور بیاورند. این در حالی است که قبلاً برخی کالاها بدون ثبت سفارش وارد می‌شد اما کمبود کالا در بازار نشان می‌دهد همچنان حمل و نقل دریایی دبی با ایران انجام نمی‌شود.»

هفته گذشته نیز روانبخش بهزادیان، مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی ایران گفته بود: «با آغاز شیوع ویروس کرونا، ارتباطات تجاری شناورهای ما با این کشور جنوبی خلیج فارس متوقف شده بود اما بر اساس پروتکل‌های جدید بهداشتی، این ارتباطات تجاری از سر گرفته شده است.»

او البته این موضوع را مشروط توصیف کرده و گفته بود که «بنادر امارات اعلام کرده‌اند واردات میوه از ایران صرفاً باید توسط کانتینرهای یخچال‌دار انجام شود که این امکان در لنج‌های سنتی ما وجود ندارد.»

Radio Eram

FREE
VIEW